• fox sports Starboard windsurfing
  • fox sports Starboard windsurfing
  • fox sports Starboard windsurfing
  • fox sports Starboard windsurfing
  • fox sports Starboard windsurfing
  • fox sports Starboard windsurfing

merken

Fox Sports is importeur voor de volgende merken.

Voor ons dealernetwerk klik hier

Windsurfmerken

Starboard Windsurfing www.star-board.com Starboard Windsurfing

De technology van Starboard windsurfing equipment heeft bewezen meer kampioenschappen te winnen dan ooit tevoren. De innovatie en kwaliteit van het ontwikkelde materiaal neemt windsurfen naar een nieuw niveau. Als marktleider is er elk jaar weer de grote uitdaging om nieuwe ontwikkelingen te doen, door te voeren en wederom testwinnende producten te maken.

In 2010 is de Quad geheel nieuw en trendsetter voor de wavemarkt. De Carve komt terug dit voorjaar. Check de gehele range op het overzicht

 

Starboard Stand Up Paddle (SUP) www.star-board-sup.com Starboard SUP
SUP is hot. Op dit moment de snelstgroeiende watersport ter wereld. Toegankelijk voor praktisch iedereen. SUPpen kan gedaan worden zowel op zee, op binnenwater, in de golven , op vlakwater en in riveieren. De meeste SUP's zijn naast het pedellen ook uit te voeren met een zeil. Starboard is zeer vooraanstaand en heeft dit jaar een brede lijn met kwaliteit shapes en bouwwijzen op de markt gebracht.

In 2010 zal waterwoman Anne-Marie Reichman de Elfstedentocht voor de derde maal op een SUP afleggen en iedereen kan meedoen. Zelf eens Stand Up Paddelen, ga naar een van de testcenters of kom naar een demo.Severne Windsurfing Sails www.severnesails.com   Severne Star
High performance windsurfing equipment. Zeilen, masten, gieken en accessoires. Severne behoort standaard bij de testwinnaars van de internationale windsurfbladen. Severne ontwerpt met het oog op de gehele performance van een zeil en maakt gebruik van geheel nieuwe materialen en technologie die zeilen sterker en lichter maken en minder rekbaar. De gehele range zeilen zijn ontworpen met de performance en handling die het gebruiksgemak vergroten. Februari 2010, de introductie van "the living wing" een geheel nieuwe technologie toegepast op Severne's nieuwe race zeil de Reflex.

De complete lijn van kwaliteits masten en gieken maakt het productaanbod compleet.

 

Aeron gieken en extensions www.aeronsport.com     Aeron logo
Als eerste merk ontwikkelde Aeron de continious aluminium giek. (giek uit een stuk aluminium)
Standaard levert Aeron een 26mm diameter buis. In 2009 werden diverse modellen uitgevoerd met een ‘forged' tail. Een vlakke tail waar het eindstuk omheen valt, zonder popnagels. Hierdoor is de gehele giek circa 30% stijver

Voor 2010 introduceert Aeron de V-Grip. De stijfste aluminium giek wereldwijd. Vergelijkbaar met Carbon, maar betaalbaarder. De V-Grip is extreem stijf en heeft meer grip door de z.g. V-shape van de buis. De gepatenteerde "double void" aluminium profiel heeft ons de mogelijkheid gegeven om een beter ergonomische buisvorm te maken zonder verlies van laterale sterkte en stijfheid. De unieke V-Grip vorm verbeterd de controle over het tuigage en verminderd vermoeidheid in de armen tot 40%. Minder vermoeidheid betekent langere sessies op het water.

Naast een complete lijn aluminium en carbon gieken biedt Aeron ook verlengers in aluminium en carbon voor zowel normale diameter als skinny masten.

     www.tushingham.com
Hét zeilenmerk uit Engeland ontstaan in 1980. In Engeland is Tushingham al jaren marktleider op het gebied van windsurfzeilen. Tushingham staat bekend om kwaliteit en duurzaamheid. Het zijn zeilen waarin alleen de beste materialen gebruikt worden. Een belangrijk punt bij Tushingham is dat ze elk jaar kleine verbeteringen doorvoeren in de bestaande zeilen, waardoor het gevoel van het zeil hetzelfde blijft. Tushingham staat voor betaalbare performance zeilen voor vrijwel iedere windsurfer.

In 2010 hebben Tushingham zeilen een nieuw design gekregen. De goede eigenschappen zijn verder doorontwikkeld en er is gebruik gemaakt van nieuwe materialen. De 2010 zeilen zijn daardoor nog lichter en stabieler.

Tushingham biedt ook een geheel nieuwe uitgebreide lijn met betaalbare high performance masten, geschikt voor verschillende merken.

 

Pat Love www.pat-love.com   Pat Love
Pat Love is een Italiaans merk dat wereldklasse producten maakt voor windsurfen, kitesurfen en surfen. Pat Love heeft een zeer uitgebreide productlijn met onder andere trapezes, boardbags, quiverbags, extensions en tal van andere accessoires. Pat Love is een merk dat opvalt doormiddel van unieke designs, kleuren en innoverende producten.

Sola www.solasports.co.uk  Sola wetsuits
Dit topmerk uit Engeland maakt een zeer uitgebreide lijn wetsuits en accessoires voor alle jaargetijden. Van een lycra en shorty in de zomer, tot 6mm wintersuits met schoenen, gloves en cap voor de wintersessie. Sola blinkt uit in prijs/kwaliteitverhouding.

 

Powerex www.powerexmasts.com 
Powerex High Performance masten staan bekend als de sterkste masten in de wereld en daarbij geeft Powerex de beste garantie en customer service overal ter wereld. Dit ook nog eens tegen een gunstige prijs. Onze ongeëvenaarde combinatie van duurzaamheid, performance en customer service is waarom Powerex de bestverkochte mast is in Maui en de grootste mastenfabrikant op de wereld.Kitesurfmerken

Airush www.airush.com  Airush logo
Airush maakt sinds het begin van de sport hoge kwaliteit boards en kites. Airush levert een unieke range van producten voor elke specifieke rider. Door het ervaren team en de feedback van teamriders, scholen, distributeurs en consumenten weten de productontwikkelaars de beste producten te maken. Een geweldig merk bestaat uit alle mensen die er bij betrokken zijn.

Voor 2010 zien we een geweldige lijn kites en boards. Van entry level tot raceboards, van freeride tot C-kites. Check wanneer er testdagen zijn om een kite en/of board te testen

Skimboards / Bodyboard

Victoria Skimboards www.victoriaskimboards.com  Victoria skimboards

Nummer 1 Skimboards uit Amerika. Victoria Skimboards maakt de beste kwaliteit producten in de markt met de beste materialen. Een brede lijn boards voor elk type skimboarder, jong en oud. Inspiratie en kennis komt uit de werknemers en teamriders van Victoria. Innovatie, style, passie en klanttevredenheid is de hoogste prioriteit bij Victoria.

Wave Rebel Bodyboards www.waverebel.com  Wave Rebel
Een van de grotere merken in het bodyboarden. Wave Rebel heeft een brede range met bodyboards. Verscheidene shapes, zodat er een board is voor elk niveau. Van beginners tot professionals. Innovatieve bodyboardtechnologie.

 

 

Starboard, Severne, Airush. Fox sports staat voor windsurfen, kitesurfen en sup (stand up paddling)